Техническа поддръжка

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ ПРЕДИ ДА НИ ПИШЕТЕ!

През тази форма можете да изпращате вашите запитвания, предложения или проблеми, свързани с работата на сайта. Имайте предвид, че написаното тук е за връзка с разработчика на системата, а не с Българска Федерация по Тенис (БФТ).

!Запитвания за ТОЧКИ, ЗАЯВЯВАНИЯ, ВЪВЕДЕНИ ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ и други, които следва да се отнесат към БФТ, няма да бъдат разглеждани. За тях можете да пишете през вашия профил.

!Можете да получите вашия ПИН чрез запитване от клуба ви към БФТ. Съответно БФТ ще изпрати ПИНа ви към клуба и оттам ще го получите.

!За Забравена парола можете да пишете тук, но само ако сте я променили и не сте въвели имейл. Ако сте въвели такъв, то използвайте ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА.

Описвайте проблема, с който сте сблъскали, максимално подробно, за да може да му се обърне нужното внимание.

За запитвания от типа: "Точките ми трябваше да са повече или Резултата ми не е верен" (без пълни детайли и обосновка на база Наредбата на БФТ) няма да получите отговор.

НОВО: Изборът на трети регион за участие в регионални турнири (освен вашия и Северен) е еднократен в рамките на годината и е направен с двойна оторизация. Ако след избора и потвърждението решите, че искате да го промените, то може да се обърнете към вашия треньор или БФТ.

Отнесете се сериозно към вашето запитване, за да може да получите и съответния коректен отговор.
* Задължителни полета
Вашето Име *

Съобщение *Имейл:  *

Телефон